Bun venit la Magic Dance!
"Scopul nostru este sa facem toate perechile de miri sa se bucure de fiecare pas al primului lor dans si sa realizam impreuna cu mirii un moment unic, care va ramane in memoria tuturor prin originalitate, eleganta si stil."
Razvan Ardeleanu,
Manager Magic Dance


Vezi un exemplu AICI!Inchipuiti-va cum va fi sa plutiti pe ringul de dans comfortabili si plini de incredere. Prietenii si familia sunt incantati, in timp ce voi pecetluiti momentul cu un sarut.

Veti invata pozitia de dans corecta, semnalele secrete pentru a conduce si pentru a va lasa condusi, cum sa intrati si cum sa iesiti de pe ringul de dans, si multe altele...

Elementele pe care le veti invata nu se vor rezuma doar la acest dans, ci va vor ajuta in anii ce vor urma. Primul dans ca si proaspat casatoriti trebuie sa fie ceva memorabil, si nu batai de cap. Primii pasi de dans pe melodia care va deveni apoi “cantecul vostru” trebuie sa ii realizati cu gratie, stil si incredere in sine.

Scopul nostru este sa facem toate perechile de miri sa se bucure de fiecare moment al primului lor dans impreuna, sa eliminam acel stres continuu de a nu gresi pasii, sau prins de aceste ganduri sa il calcati din greseala pe partener. Fie ca suntati deja familiarizati cu ringul de dans sau este prima data cand veti pasi pe muzica, individual sau in cuplu, instructorii nostrii avizati va vor ajuta dupa cateva ore private bine pregatite sa treceti peste acest prim dans fara stres. Astfel, dansul vostru va fi natural si fara efort inutil.


SPATIOASA. ELEGANTA.
Probabil cea mai frumoasa sala de dans din Bucuresti

ZONA CENTRALA. LOCURI DE PARCARE
Ajungi usor atat cu masina personala cat si cu mijloacele de transport in comun